You Know Me- Let’s Talk er en lille foredrags virksomhed, der udelukkende, er båret af frivilligt arbejde. Jeg startede med, at holde foredrag for fem år siden. Jeg har været psykisk sårbar, siden jeg var 13, og har haft flere diagnoser.

I 2012, blev jeg frivillig i Depressionsforeningen. Det var der, jeg fik øjnene op, for frivilligt arbejde, og blev klar over, hvor stor en forskel, det gør for mange mennesker, inklusiv mig selv. I 2015 lavede Depressionsforeningen, et samarbejde med Forvandlende Fortællinger i København. Jeg var så heldig, at komme med, og blev uddannet fortæller, og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg fik min ilddåb med min fortælling: At Rejse Er At Leve, foran 150 mennesker i København. Jeg optrådte sammen, med de andre fortæller, og vi tager stadig rundt i landet, og fortæller om Depression og Bipolar lidelse.

For fire år siden, blev jeg ambassadør i En Af Os. En Af os, er en landsdækkende kampagne, som nedbryder tabu om psykisk sygdom. Jeg deltog i et formidling kursus i 2017, og jeg har har holdt mange foredrag, om Bipolar lidelse og personlighedsforstyrrelse. I 2018 vandt jeg Region Syddanmarks frivilligheds pris, sammen med mine dygtige En Af Os Kollegaer.

I 2015 besluttede, jeg må for, at stifte You Know Me – Let’s Talk. Jeg elsker, at stå på en scene, og jeg vil gerne give noget tilbage efter alt den støtte, og hjælp, jeg har fået igennem årene, både fra venner, familie og behandlere i psykiatrien. På den måde, hjælper jeg både mig selv, og forhåbentlig også nogen af dem, der sidder derude, med mange spørgsmål i forhold til psykisk sårbarhed. Jeg ved at:  ÅBENHED GIVER RUMMELIGHED

Skal jeg være, jeres næste foredragsholder eller har i brug for en ekstern underviser.

Så Kontakt mig på: kialinneberg@gmail.com