SELFTAPE

Et af mine første selftapes. Lavede det i de smukkeste omgivelser i Ebeltoft på Djursland. Sammen med min kusine, som var kamera mand og oplæser.

Selftape disciplinen er en svær størrelse, som jeg prøver kræfter med igen og igen

Til jer der ikke ved hvad et selftape er, så er det casting via video. Det er meget brugt i USA, men her i Danmark er vi for alvor kommet i gang med at bruge det under Corona Pandemien. På den måde kan man som caster, stadig for castet de folk de skal bruge. Før var det en åben casting, hvor man mødte op og lavede sin præsentationsvideo og et lille stykke af et manuskript.

Jeg har kun lavet castings via video, da jeg startede på DNA uddannelsen i Januar 2020.

Jeg har været til auditionen i Fredericia, hvor jeg gik efter en rolle i Sonja I saxogade. Jeg fik rollen som Mutter fit og det var en fest at spille hele efteråret 2021. Vi spillede i det Brunske Parkhus i Fredericia og det er ikke sidste gang, jeg går til Audition ved Teater Malmstrøm. (Jeg kaver et blog indlæg om Sonja i Saxogade senere)

Jeg fungere bedst live, og hvis jeg skal lave selftape er jeg klart bedst med oplæser, så jeg kan spille op af dem. Jeg har brug for at mærke rum og mennesker, så når jeg prøver at lave selftape alene, kommer jeg ofte til at overspille.

Måske handler det om, at jeg har holdt så mange foredrag inden jeg blev skuespiller. Så jeg har en masse erfaring i at være på live både med og uden manuskript.

Jeg arbejder ved Sjov business i Bramming og vi laver live teater og underholdning, hver weekend. Igen fungere det super godt for mig. Jeg er ekstrovert og samler energi i blandt mennesker. Så jeg bliver høj når jeg er på.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *